Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Lucay-le-Male

Opplev den unike karakteren til Lucay-le-Male ved å bo i en feriebolig. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Ser du etter spesielle fasiliteter for ferien? Mange av ferieboligene våre har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.

Transport

Transport i og rundt Lucay-le-Male

Fly til Chateauroux (CHR-Chateauroux - Centre), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 36,3 km unna sentrum av byen.

Dersom du reiser med tog, så er hovedstasjonen i byen Luçay-le-Mâle stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Lucay-le-Male, FR?

I 2019 har vi 103 feriehus du kan velge blant i nærheten av Lucay-le-Male. Med blant annet 60 Hus og 3 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Lucay-le-Male finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Lucay-le-Male?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Lucay-le-Male. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Luçay-le-Mâle stasjon: 246 ferieboliger
  • Châteauroux stasjon: 54 ferieboliger
  • Gièvres Pruniers stasjon: 306 ferieboliger
  • Niherne stasjon: 63 ferieboliger
  • Pavillion des Ducs: 86 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Lucay-le-Male på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Lucay-le-Male?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 60 Hus i Lucay-le-Male. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Lucay-le-Male, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 3 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 17 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 17 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Lucay-le-Male?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 22 ferieboligene med basseng vi har i Lucay-le-Male. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.