Hvor bør jeg bo ved Alpes-Maritimes, FR?

HomeAway er sidene som lar deg skape din egen skreddersydde og unike ferie, med 14 067 feriehus i Alpes-Maritimes. Bo med familie og venner i ett av 10 111 Ettromsleiligheter eller 9 480 Leiligheter/sameie . Mye bedre enn hotell!

Hvilke er de mest populære reisemålene i Alpes-Maritimes?

Det finnes mange flotte steder å besøke i Alpes-Maritimes, enten du skal på lang ferie eller bare vil ta en helgetur. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære reisemålene de følgende:

 • Nice: 7 484 ferieboliger
 • Antibes: 10 985 ferieboliger
 • Juan-les-Pins: 1 367 ferieboliger
 • Villefranche-sur-Mer: 5 167 ferieboliger
 • Cannes: 9 224 ferieboliger

HomeAway gir deg muligheten til å oppdage mange andre populære reisemål i Alpes-Maritimes! Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger på andre populære reisemål.

Hvilke er de viktigste byene man bør oppleve i Alpes-Maritimes?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over byene i Alpes-Maritimes med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for det perfekte urbane avbrekket!

 • Nice: 7 484 ferieboliger
 • Antibes: 10 985 ferieboliger
 • Villefranche-sur-Mer: 5 167 ferieboliger
 • Cannes: 9 224 ferieboliger
 • Menton: 1 359 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre byer.

Er det mulig å finne ferieboliger i nærheten når jeg flyr til Alpes-Maritimes?

Ja, selvfølgelig! Utleierne våre tilbyr et stort utvalg av selvforsynte ferieboliger nær flyplassene. Blant flyplassene med et bredt utvalg av selvforsynte ferieboliger i Alpes-Maritimes, finner du:

 • Nice (NCE-Cote d'Azur): 13 653 selvforsynte ferieboliger
 • Cagnes-sur-Mer (XCG): 13 696 selvforsynte ferieboliger
 • Valbonne (SXD-Sophia Antipolis): 14 849 selvforsynte ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du leter etter ferieboliger i nærheten av andre flyplasser.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Alpes-Maritimes?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder å besøke i Alpes-Maritimes. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av, om det så er en lang ferie eller bare en helgetur, de følgende:

 • Eze-Sur-Mer havn: 6 825 ferieboliger
 • Antibes Land: 13 955 ferieboliger
 • Allianz Riviera: 13 533 ferieboliger
 • Villa E-1027: 5 696 ferieboliger
 • Menton-Garavan stasjon: 4 779 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Alpes-Maritimes på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bare skriv inn reisemålet du vil til i søkefeltet vårt, så får du frem en rekke ferieboliger som burde friste.

Ferie på den franske riviera

Den franske riviera er kjent for sin glamour og sitt varme vær. Den prestisjefulle filmfestivalen i Cannes lokker årlig til seg kjendiser og posører, og rivieraen er stort sett et sted for luksus. Denne kyststripen i Sør-Frankrike regnes ofte som Europas vakreste kystlinje, og med sine brede promenader og susende palmetrær er det et populært reisemål på våren og sommeren. Det er mange som velger å feriere i et feriehus på den franske rivieraen og her er du aldri langt unna deilig strand, folkeliv og gode shoppingmuligheter, samt roligere avstikkere med ekte fransk sjarm. Utvalget er enormt: Fra luksus i Saint Tropez, glamour og vakre sandstrender i Cannes og den pulserende metropolen Nice, til den pittoreske og idylliske lille fjellandsbyen St Paul De Vence. Her bør du huske å ta med kamera! Ved å leie et feriehus på franske riviera får du mest mulig ut av ferien din.

Severdigheter i nærheten av ditt feriehus på den franske riviera

Fra ditt feriehus på den franske riviera kan du dra på mange fine utflukter. Nice er rivieraens hovedstad og byr på yrende storbyliv. Men byen har også en koselig gamleby med trange krokete gater hvor klessnorene henger mellom husene, samt et fint parkområde i ruinene til slottet La Colline du Château. Ta deg gjerne en tur ned Promenade Des Anglais, den store, vakre strandpromenaden. Les Corniches er tre praktfulle veier som går via klippene mellom Nice og den italienske grensen, her bys det på dramatisk utsikt. I dette området ligger også det glamorøse fyrstedømmet Monaco med sitt verdenskjente kasino og årlige Grand Prix løp. For kunstinteresserte er Picasso-museet i Antibes et must-see. Museet ligger i Château Grimaldi hvor Picasso levde i en periode. Pass på å få med deg skulpturhagen som også har flott utsikt over havet. I Saint Tropez ligger luksusyachtene og dupper opp og ned i havnen og byen er verdenskjent for sitt trendy og ville natteliv. I tillegg har man Juan les Pins, kjent som Europas sentrum for jazz. Lei en feriebolig på Cote d’Azur og nyt ferien din i fulle drag!

Spis og drikk på ferie på Côte d’Azur

Den franske riviera byr på mat fra alle verdenshjørner. Lokalmaten har mye til felles med italiensk mat og det spises mye pizza og pasta. Blant de lokale spesialitetene er pissaladiere, deigbunn dekket av løk, svarte olivener og ansjos, og socca, en pannekake av kikertmel, vel verdt en smak. De fleste steder serveres selvfølgelig også den kjente salade niçoise, salat med tunfisk, ansjos og egg. Det vrimler av boulangerier (bakerier) hvor du kan kjøpe deilige, ferske bagetter og croissanter til å ta med tilbake til din feriebolig på Côte d’Azur.

Fritidsaktiviteter i nærheten av ditt feriehus på den franske riviera

Fritidsaktiviteter på den franske riviera er stort sett forbundet med vann og strand, slik som vannski, vindsurfing, svømming eller soling. Med unntak av Nice, hvor stranden består av rullestener, byr rivieraen på masse lekre sandstrender som fører ned til det asurblå Middelhavet. Du kan også finne mer bortgjemte lune viker hvis du ønsker det. I nærheten av Antibes ligger Marineland, et stort innen- og utendørsakvarium som holder daglige show med spekkhuggere, delfiner og sjøløver. Fra ditt feriehus på den franske rivera kan du lett planlegge dine utflukter og turer til byene, severdighetene og gjennom naturen.

Utforsk reisemål rundt Alpes-Maritimes

Nice
7 484 ferieboliger
Antibes
10 985 ferieboliger
Villefranche-sur-Mer
5 167 ferieboliger
Cannes
9 224 ferieboliger
Menton
1 359 ferieboliger
Saint-Paul-de-Vence
3 563 ferieboliger
Mougins
7 085 ferieboliger
Vence
5 691 ferieboliger
Cagnes-sur-Mer
10 578 ferieboliger
Mandelieu-la-Napoule
7 951 ferieboliger
Roquefort-les-Pins
1 117 ferieboliger
Biot
7 593 ferieboliger
Grasse
9 095 ferieboliger
Tourrettes-sur-Loup
6 622 ferieboliger
Villeneuve-Loubet
5 914 ferieboliger
Saint-Jeannet
5 359 ferieboliger
Theoule-sur-Mer
5 762 ferieboliger
Valbonne
6 835 ferieboliger
Saint-Jean-Cap-Ferrat
4 119 ferieboliger
Eze
4 497 ferieboliger