Guide til reisemålet

De greske øyene vil trollbinde deg med sin romantiske stemning

Strendene og de vakre omgivelsene gjør De greske øyene så innbydende for sine besøkende. De romantiske omgivelsene og det avslappende mijøet er veldig populært blant byens besøkende. Videre har byen dessuten både hyggelige kaféer og herlige båtturer. For litt kultur kan du besøke Mykonos arkeologiske museum, Arkeologisk museum eller Thira førhistoriske museum. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i De greske øyene

Er du på jakt etter de beste tingene å se og gjøre i byen? De besøkende liker gøyale aktiviteter som båtturer og bading. Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og sjekk ut alt som gjør De greske øyene til et så morsomt sted å feriere. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å utforske, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Moraitis vingård (17 km)
  • Aqua Fun badeland (19,3 km)
Natur

Utforsk strendene og andre trekk ved naturen i De greske øyene

De greske øyene er kjent for øyene og solnedgangen. Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil ikke De greske øyene skuffe deg. Dette er noen av områdets mest praktfulle naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Paradisstranden (17,2 km)
  • Superparadisstranden (17,9 km)
  • Santa Maria strand (14,9 km)
  • Monastiri-stranden (15,9 km)
  • Agioi Anargyri strand (16,7 km)
  • Kynthos-fjellet (16,7 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt De greske øyene

Fly til Naxos (JNX-Naxos nasjonale flyplass), den nærmeste flyplassen, 19,6 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du bestille fly til Mykonos (JMK-Mykonos nasjonale flyplass), som ligger 19,8 km unna.

Hvor bør jeg bo ved De greske øyene, GR?

I 2019 har vi 14 483 feriehus du kan velge blant i nærheten av De greske øyene. Med blant annet 7 158 Villaer og 3 508 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av De greske øyene finner du på HomeAway.