Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Arpajon-sur-Cere

Oppdag den unike sjarmen til Arpajon-sur-Cere med en privat feriebolig som utgangspunkt. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. En feriebolig kan gjøre oppholdet ditt komplett. Mange av boligene har både kjøkken og vaskerom.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Arpajon-sur-Cere

Er du på utkikk etter ting å gjøre i området? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og utforsk alt det som gjør Arpajon-sur-Cere så unikt. Dette er noen av de beste attraksjonene å se, som alle ligger under 5 mil fra sentrum av byen:

  • Golf de Haute Auvergne (10,1 km)
  • Karting Circuit Le Lissartel (18,3 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Arpajon-sur-Cere

Fly til Aurillac (AUR-Tronquieres), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 4,1 km unna sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du også fly til Rodez (RDZ-Marcillac), som ligger 51,9 km unna.

Dersom du heller vil reise med tog, så er hovedstasjonen i byen Arpajon-sur-Cère stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Arpajon-sur-Cere, FR?

I 2019 har vi 76 feriehus du kan velge blant i nærheten av Arpajon-sur-Cere. Med blant annet 35 Hus og 7 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Arpajon-sur-Cere finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Arpajon-sur-Cere?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Arpajon-sur-Cere. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Arpajon-sur-Cère stasjon: 265 ferieboliger
  • Place Tyssandier-d'Escous: 225 ferieboliger
  • Monaco-tårnet: 261 ferieboliger
  • Laroquebrou stasjon: 234 ferieboliger
  • Golf de Mezeyrac: 265 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Arpajon-sur-Cere på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Arpajon-sur-Cere?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 35 Hus i Arpajon-sur-Cere. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Arpajon-sur-Cere, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 7 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 13 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 13 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Arpajon-sur-Cere?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 23 ferieboligene med basseng vi har i Arpajon-sur-Cere. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.