Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Marcoles

Nyt blant annet monumenter når du drar til Marcoles. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Marcoles

Håper du på å finne ting å gjøre i byen? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og opplev alt det som gjør Marcoles så unikt. Her er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger under 5 mil unna sentrum:

  • Golf de Haute Auvergne (12,9 km)
  • Karting Circuit Le Lissartel (16,7 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Marcoles

Flyplassen som ligger nærmest er Aurillac (AUR-Tronquieres). Herfra er det bare 13,7 km til sentrum. Dersom du ikke finner et passende fly, kan du også fly til Rodez (RDZ-Marcillac), som ligger 42,5 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Marcoles, FR?

I 2019 har vi 93 feriehus du kan velge blant i nærheten av Marcoles. Med blant annet 39 Hus og 6 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Marcoles finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Marcoles?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Marcoles. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • St. Martin kirke: 251 ferieboliger
  • Monaco-tårnet: 257 ferieboliger
  • Laroquebrou stasjon: 247 ferieboliger
  • Naussac stasjon: 474 ferieboliger
  • Auzits-Aussibals stasjon: 371 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Marcoles på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Marcoles?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 39 Hus i Marcoles. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Marcoles, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 6 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 20 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Marcoles?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 43 ferieboligene med basseng vi har i Marcoles. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.