Finn sted – Oslo

Hvor bør jeg bo ved Oslo?

I 2018 har vi 90 feriehus du kan velge blant i nærheten av Oslo. Med blant annet 59 leiligheter og 23 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Oslo finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Oslo?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Oslo. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Oslo Spektrum: 88 ferieboliger
 • Operahuset i Oslo: 91 ferieboliger
 • Oslo City kjøpesenter: 90 ferieboliger
 • Norges Høyesterett: 89 ferieboliger
 • Frogner Park: 86 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Oslo på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Oslo?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 59 leiligheter i Oslo. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Oslo, finner du:

 • Hus: 23 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 4 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 3 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i Oslo?

Absolutt! Homeaway har 25 ferieboliger i sentrum til leie i Oslo. Du har også mange andre muligheter i Oslo og omegn, som:

 • På en golfresort: 19 ferieboliger
 • Ved skibakkene: 19 ferieboliger
 • På stranden: 11 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Oslo?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 2 ferieboligene med sauna vi har i Oslo. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Oslo vil trollbinde deg med sine teatre

  Reis til Oslo og nyt områdets kunst, opera og teatre. Byen er kjent for spennende museer, vakre slott og spennende butikker. Når du i tillegg har business, er det vanskelig å bli skuffet. Operahuset i Oslo, Munch-museet og Vikingskipshuset er noen av de kulturelle høydepunktene. Ønsker du deg god plass når du skal på familieferie, vennetur eller ferie med kjæresten? Ferieboliger har ofte både fullt utstyrt kjøkken, adskilt spiseområde og fasiliteter for å vaske klær.

  Attraksjoner i og rundt Oslo

  Besøker du Oslo for første gang, og lurer på hva du bør se? Ikke gå glipp av landemerker som Oslo domkirke og Akershus festning eller unike kulturelle severdigheter som Operahuset i Oslo og Munch-museet. Hvis du har lyst å oppleve den vakre naturen, bør du ta en tur til Vigelandsparken og Frognerparken. Tilbring en dag med shopping på Karl Johans gate, Aker brygge og Basarene. Ikke glem å kjøpe billetter hvis du har tenkt å se en kamp eller delta på et arrangement på Holmenkollbakken. Andre populære steder å besøke er for eksempel Det kongelige slott, Vikingskipshuset og Stortinget.