Hvor bør jeg bo ved Tonder, DK?

I 2018 har vi 816 feriehus du kan velge blant i nærheten av Tonder. Med blant annet 669 Hus og 143 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Tonder finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Tonder?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Tonder. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Tønder stasjon: 1 031 ferieboliger
 • Tønder Nord stasjon: 1 036 ferieboliger
 • Tønder museum: 1 018 ferieboliger
 • Visby stasjon: 1 361 ferieboliger
 • Rejsby stasjon: 1 628 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Tonder på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Tonder?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 669 Hus i Tonder. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Tonder, finner du:

 • Ettromsleiligheter: 143 selvforsynte ferieboliger
 • Leiligheter/sameie: 143 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Tonder?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 167 ferieboligene med basseng vi har i Tonder. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Besøkende elsker Tonder med sine kunstgallerier

  Opplev Tonder og alt det du finner av monumenter, kunst og festivaler her. Byen tiltrekker seg mange besøkende med flotte golfbaner, fine parker og spennende museer. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

  Sightseeing i og rundt Tonder

  Har du lyst å finne de beste tingene å se og gjøre under oppholdet ditt? Ta en tur ut fra ferieboligen og utforsk alt det som er så gøy med Tonder. Her er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Jump-A-Lot (30,8 km)
  • Sønderjyllands golfklubb (31,2 km)

  Attraksjoner i og rundt Tonder

  Besøker du Tonder for første gang, og lurer på hva du bør se? Ikke gå glipp av landemerker som Schackenborg slott og Møgeltønder kirke eller unike kulturelle severdigheter som Tønder museum. Vurder å ta en tur til Guldhornsstenene og Nationalpark Vadehavet når du først er i byen.

  Opplev den fantastiske naturen i Tonder

  Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Tonder det perfekte reisemål. Dette er noen av områdets mest praktfulle severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Lakolk strand (33,1 km)
  • Föhr (33,6 km)
  • Nationalpark Vadehavet (46,1 km)