AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide til reisemålet

Besøkende elsker Soreze med sin småbystemning

Nyt blant annet historie når du drar til Soreze. Besøkende elsker den hyggelige lokalbefolkningen og at de får oppleve flotte restauranter. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Soreze

Håper du å finne ting å gjøre i byen? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og utforsk alt det som gjør Soreze så unikt. Dette er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Castres-Gourjade golfbane (24,2 km)
  • L'Archipel (24,7 km)
  • Mazamet golfbane (26,1 km)
  • Fiac golfbane (28,4 km)
Natur

Få flotte naturopplevelser i Soreze

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, vil ikke Soreze skuffe deg. Her er noen av områdets mest bergtakende særegenheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Canal du Midi museum og hage (5 km)
  • Canal du Midi museum og hage (5 km)
Transport

Transport i og rundt Soreze

Fly til Castres (DCM-Mazamet), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 21 km unna sentrum av byen. Dersom du ikke finner et passende fly, kan du også fly til Carcassonne (CCF-Pays Cathare), som ligger 31,3 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Soreze, FR?

I 2020 har vi 214 feriehus du kan velge blant i nærheten av Soreze. Med blant annet 80 Hus og 25 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Soreze finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Soreze?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 80 Hus i Soreze. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Soreze, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 25 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 8 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 33 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Soreze?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 139 ferieboligene med basseng vi har i Soreze. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.