Finn sted – El Tarter

Hvor bør jeg bo ved El Tarter, AD?

I 2018 har vi 252 feriehus du kan velge blant i nærheten av El Tarter. Med blant annet 224 leiligheter og 11 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av El Tarter finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker El Tarter?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i El Tarter. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Pyreneene Andorra kjøpesenter: 254 ferieboliger
 • Ax 3 Domaines skiområde: 1 295 ferieboliger
 • Ax-les-Thermes stasjon: 1 261 ferieboliger
 • Les Cabannes stasjon: 575 ferieboliger
 • L'Hospitalet-près-l'Andorre stasjon: 1 264 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i El Tarter på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i El Tarter?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 224 leiligheter i El Tarter. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i El Tarter, finner du:

 • Hus: 11 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 2 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig ved skibakkene i El Tarter?

Absolutt! Homeaway har 154 ferieboliger ved skibakkene til leie i El Tarter. Du har også mange andre muligheter i El Tarter og omegn, som:

 • Ved fjellet: 89 ferieboliger
 • På en golfresort: 65 ferieboliger
 • I en landsby: 32 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med anbefales for familier i El Tarter?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med anbefales for familier for deg blant alle de 20 ferieboligene med anbefales for familier vi har i El Tarter. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  El Tarter venter på deg med sin avslappende stemning

  Fjellene og de botaniske hagene er noe av det som gjør El Tarter til et utrolig vakkert sted. Denne byen har gode skiforhold, et fantastisk uteliv og flotte restauranter, og er dessuten kjent for den hyggelige lokalbefolkningen og det avslappende mijøet. Noen av toppattraksjonene i området er Soldeu skianlegg, Caldea Spa og Stefanskirken. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.

  Attraksjoner i og rundt El Tarter

  Ser du etter ting du kan gjøre når du skal til El Tarter? Besøkende som er på leting etter severdigheter i nærheten, kan ta turen til Caldea Spa og Stefanskirken. Ta deg tid til å nyte naturen med en tur til Pic del Pla de l'Estany og Tristaina Lakes. Liker du vinteraktiviteter, vil du helt sikkert sette pris på å besøke Soldeu skianlegg, Pal-Arinsal skiområde og El Tarter snøpark. Du kan ta en runde shopping på Pyreneene Andorra kjøpesenter. Ta en tur til Sant Joan de Caselles, Sant Serni-kirken og Palau de Gel under oppholdet ditt. Legg Helligdom for Meritxell, Grau Roig skiområde og Encamp-Grandvalira skiområde til på lista over steder du bør besøke.