Hvor bør jeg bo ved Lamazière-Basse, FR?

I 2019 har vi 24 feriehus du kan velge blant i nærheten av Lamazière-Basse. Med blant annet 16 Hus og 3 Skihytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Lamazière-Basse finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Lamazière-Basse?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Lamazière-Basse. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Pérols-sur-Vézère stasjon: 93 ferieboliger
  • Saint-Leger kirke: 89 ferieboliger
  • Meymac Jassonneix stasjon: 84 ferieboliger
  • Anjony slott: 217 ferieboliger
  • Bort-les-Orgues Eygurande-Merlines stasjon: 448 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Lamazière-Basse på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Lamazière-Basse?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 16 Hus i Lamazière-Basse. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Lamazière-Basse, finner du:

  • Skihytter: 3 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Lamazière-Basse?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 7 ferieboligene med basseng vi har i Lamazière-Basse. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.