Hvor bør jeg bo ved Seongmisan-ro, Seoul?

I 2018 har vi 150 feriehus du kan velge blant i nærheten av Seongmisan-ro. Med blant annet 115 Leiligheter/sameie og 32 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Seongmisan-ro finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Seongmisan-ro?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Seongmisan-ro. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Museum for krig og kvinners menneskerettigheter: 834 ferieboliger
 • Haengsin stasjon: 826 ferieboliger
 • Anyang stasjon: 825 ferieboliger
 • Seou: 837 ferieboliger
 • Seoul Tollgate: 816 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Seongmisan-ro på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Seongmisan-ro?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 115 Leiligheter/sameie i Seongmisan-ro. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Seongmisan-ro, finner du:

 • Hus: 32 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i Seongmisan-ro?

Absolutt! Homeaway har 78 ferieboliger i sentrum til leie i Seongmisan-ro. Du har også mange andre muligheter i Seongmisan-ro og omegn, som:

  Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

  Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Seongmisan-ro?

  Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 45 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Seongmisan-ro. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.