Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Mazet-Saint-Voy

Oppdag den unike sjarmen til Mazet-Saint-Voy med en privat feriebolig som utgangspunkt. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Mazet-Saint-Voy

Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Mazet-Saint-Voy et supert sted å reise. Her er bare noen av områdets mest bemerkelsesverdige særegenheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

 • Mont Mezenc (15,6 km)
 • Plateau Vivarais-Lignon (16,5 km)
 • Gerbier de Jonc-fjellet (22,9 km)
 • Lac d'Issarlès (28,8 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Mazet-Saint-Voy

Fly til Le Puy-en-Velay (LPY-Loudes), den nærmeste flyplassen, 37,2 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et passende fly, er det også mulig å fly til Saint-Etienne (EBU-Saint-Etienne - Loire internasjonale flyplass), som ligger 53,8 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Mazet-Saint-Voy, FR?

I 2019 har vi 111 feriehus du kan velge blant i nærheten av Mazet-Saint-Voy. Med blant annet 41 Hus og 14 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Mazet-Saint-Voy finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Mazet-Saint-Voy?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Mazet-Saint-Voy. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Saint-Bonnet-le-Froid kirke og rådhus: 291 ferieboliger
 • Pont-de-Lignon stasjon: 233 ferieboliger
 • Vorey Retournac stasjon: 200 ferieboliger
 • Pilat regionale naturpark: 284 ferieboliger
 • Mont Mezenc: 381 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Mazet-Saint-Voy på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Mazet-Saint-Voy?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 41 Hus i Mazet-Saint-Voy. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Mazet-Saint-Voy, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 14 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 17 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 17 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Mazet-Saint-Voy?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 21 ferieboligene med basseng vi har i Mazet-Saint-Voy. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.