Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Pontgouin

Opplev den unike karakteren til Pontgouin ved å bo i en feriebolig. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Pontgouin

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil ikke Pontgouin skuffe deg. Her er bare noen av områdets mest bemerkelsesverdige naturopplevelser, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Det store eiketreet (10,7 km)
  • Ballastiere-sjøen (25,3 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Pontgouin

Dersom du foretrekker å ta tog, kan du dra til Pontgouin stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Pontgouin, FR?

I 2019 har vi 24 feriehus du kan velge blant i nærheten av Pontgouin. Med blant annet 12 Hus og 2 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Pontgouin finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Pontgouin?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Pontgouin. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Pontgouin stasjon: 117 ferieboliger
  • Nonancourt stasjon: 121 ferieboliger
  • Aquaval-komplekset: 131 ferieboliger
  • Det store eiketreet: 130 ferieboliger
  • Condé-sur-Huisne stasjon: 132 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Pontgouin på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Pontgouin?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 12 Hus i Pontgouin. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Pontgouin, finner du:

  • Villaer: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 5 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 5 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Pontgouin?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 4 ferieboligene med basseng vi har i Pontgouin. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.