Hvor bør jeg bo ved Bansko, BG?

I 2018 har vi 89 feriehus du kan velge blant i nærheten av Bansko. Med blant annet 69 Ettromsleiligheter og 67 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Bansko finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Bansko?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Bansko. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Dobrinishte skiområde: 93 ferieboliger
 • Bansko skiområde: 91 ferieboliger
 • Macedonia Greece: 1 417 ferieboliger
 • Dansende bjørner-parken: 103 ferieboliger
 • Pirin Golf & Country Club: 90 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Bansko på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Ettromsleiligheter i Bansko?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 69 Ettromsleiligheter i Bansko. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Bansko, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 67 selvforsynte ferieboliger
 • Skihytter: 11 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 5 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Villaer og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Bansko?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 36 ferieboligene med basseng vi har i Bansko. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Bansko vil trollbinde deg med musikkmiljøet sitt

  Nyt blant annet jazz når du drar til Bansko. Byen ønsker sine besøkende velkommen med gode skiforhold, vakre turstier og vakker fjellutsikt. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

  Sightseeing i og rundt Bansko

  Er du på jakt etter attraksjoner å besøke under oppholdet ditt? Ta en tur ut fra ferieboligen og opplev alt Bansko har å by på. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 5 mil fra sentrum av byen:

  • Bansko skiområde (0,8 km)
  • Dobrinishte skiområde (8,3 km)
  • Dansende bjørner-parken (23,8 km)

  Været i Bansko

  Bansko er først og fremst kjent for gode skiforhold. Dersom du har lyst å gjøre aktiviteter i snøen, er januar, februar, desember og november gode tider å reise på, med en gjennomsnittlig snømengde på 54.70 centimeter og temperaturer på rundt -3°C.