Finn sted – Novi Sad

Hvor bør jeg bo ved Novi Sad, RS?

I 2018 har vi 38 feriehus du kan velge blant i nærheten av Novi Sad. Med blant annet 34 leiligheter og 2 bungalower, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Novi Sad finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Novi Sad?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Novi Sad. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Novi Sad stasjon: 36 ferieboliger
 • Vojvodina museum: 34 ferieboliger
 • Det serbiske nasjonalteater: 34 ferieboliger
 • Karadorde stadion: 36 ferieboliger
 • Universitetet i Novi Sad: 34 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Novi Sad på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Novi Sad?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 34 leiligheter i Novi Sad. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Novi Sad, finner du:

 • Bungalower: 2 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 2 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i Novi Sad?

Absolutt! Homeaway har 5 ferieboliger i sentrum til leie i Novi Sad. Du har også mange andre muligheter i Novi Sad og omegn, som:

 • På en golfresort: 2 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med anbefales for familier i Novi Sad?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med anbefales for familier for deg blant alle de 1 ferieboligene med anbefales for familier vi har i Novi Sad. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Novi Sad vil trollbinde deg med sine kunstgallerier

  Nyt områdets kunst, teatre og museer med en feriebolig i Novi Sad. Denne byen er kjent for de trendy omgivelsene og det livlige studentmiljøet, og i tillegg til for å ha vakker fjellutsikt, fjellklatringsmuligheter og et trivelig elveområde. Dersom du har lyst på litt bedre plass, bør du vurdere å leie en feriebolig. Mange av utleieboligene har internettilgang, air condition og kjøkken.

  Attraksjoner i og rundt Novi Sad

  Skal du besøke Novi Sad for første gang, og lurer på hva du bør gjøre der? Ikke gå glipp av landemerker som Bishop's Palace og Petrovaradin festning eller unike kulturelle severdigheter som Det serbiske nasjonalteater og Vojvodina museum. Benytt deg av den vakre naturen ved å ta en tur til Fruska Gora nasjonalpark. Dersom du har litt ekstra tid, har du kanskje lyst å utforske kampus på Universitetet i Novi Sad. Legg inn et besøk til Frihetsplassen, Jomfru Marias kirke eller Svetog velikomučenika Georgija-katedralen under oppholdet ditt her. Når du er i byen, bør du legge inn et stopp for å besøke Karadorde stadion.