Hvor bør jeg bo ved Novi Sad, RS?

I 2018 har vi 42 feriehus du kan velge blant i nærheten av Novi Sad. Med blant annet 36 Ettromsleiligheter og 36 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Novi Sad finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Novi Sad?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Novi Sad. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Novi Sad stasjon: 38 ferieboliger
 • Vojvodina museum: 40 ferieboliger
 • Det serbiske nasjonalteater: 38 ferieboliger
 • Karadorde stadion: 39 ferieboliger
 • Universitetet i Novi Sad: 39 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Novi Sad på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Ettromsleiligheter i Novi Sad?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 36 Ettromsleiligheter i Novi Sad. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Novi Sad, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 36 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 2 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 2 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Novi Sad?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 31 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Novi Sad. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Nyt Novi Sads landskap med flotte fjell

  Reis til Novi Sad og nyt områdets kunst, interessante museer og teatre. Byen tiltrekker seg mange besøkende med vakker fjellutsikt, et trivelig elveområde og artige festivaler. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.