Guide til reisemålet

Sansepolcro venter på deg med sine kunstgallerier

Områdets interessante museer og kunst er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Sansepolcro. Besøkende elsker den hyggelige lokalbefolkningen og at de får oppleve flotte restauranter. Katedralen i Arezzo og Vasaris hus er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Sansepolcro

Håper du å finne ting å gjøre i området? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og sjekk ut alt det som er så gøy med Sansepolcro. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • CarpegnaPark (25,4 km)
  • Agricola Buccelletti vingård (29,2 km)

Hvor bør jeg bo ved Sansepolcro, IT?

I 2019 har vi 599 feriehus du kan velge blant i nærheten av Sansepolcro. Med blant annet 162 Hus og 158 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Sansepolcro finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Sansepolcro?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Sansepolcro. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Sansepolcro katedral: 1 562 ferieboliger
  • Museo Civico: 1 541 ferieboliger
  • Franco Alessandrini-stiftelsen: 1 536 ferieboliger
  • San Lorenzo-kirken: 1 591 ferieboliger
  • San Francesco-basilikaen: 4 065 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Sansepolcro på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Sansepolcro?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 162 Hus i Sansepolcro. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Sansepolcro, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 158 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 165 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 3 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Sansepolcro?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 432 ferieboligene med basseng vi har i Sansepolcro. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.