Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Meymac

Områdets monumenter og interessante museer er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Meymac. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Ser du etter spesielle fasiliteter for ferien? Mange av ferieboligene våre har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Meymac

Håper du å finne attraksjoner å besøke når du er i området? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og sjekk ut alt Meymac har å by på. Her er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Golf de Neuvic (21,6 km)
  • Golf du Chammet (21,8 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Meymac

Dersom du heller vil reise med tog, kan du ta turen til Meymac Jassonneix stasjon eller Meymac stasjon og få sett mer av byen.

Hvor bør jeg bo ved Meymac, FR?

I 2019 har vi 28 feriehus du kan velge blant i nærheten av Meymac. Med blant annet 15 Hus og 2 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Meymac finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Meymac?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Meymac. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Saint-Leger kirke: 87 ferieboliger
  • Meymac Jassonneix stasjon: 81 ferieboliger
  • Meymac senter for samtidskunst: 87 ferieboliger
  • Marius Vazeilles-museet: 87 ferieboliger
  • Meymac stasjon: 93 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Meymac på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Meymac?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 15 Hus i Meymac. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Meymac, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 4 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 4 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Meymac?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 10 ferieboligene med basseng vi har i Meymac. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.