AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Michelstadt

Områdets kirker og monumenter er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Michelstadt. Noe av det som er mest populært med byen er at den har flotte golfbaner. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom og noen av dem har til og med boblebad - perfekt for et avslappende avbrekk.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Michelstadt

Er du på utkikk etter ting å gjøre i byen? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og sjekk ut alt det som er så gøy med Michelstadt. Her er noen av de mest populære attraksjonene å utforske, som alle ligger mindre enn 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Geierstal Golf Club (5,8 km)
  • Brauhaus Faust (14,7 km)
  • Golfpark Rosenhof (24,1 km)
  • Schoenbusch Park (30,7 km)
  • Zoo Vivarium Darmstadt (32,6 km)
Natur

Opplev den fantastiske naturen i Michelstadt

Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil ikke Michelstadt skuffe deg. Dette er et par av områdets mest bergtakende naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Kleiner See Park (6,2 km)
  • Schoenbusch Park (30,7 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Michelstadt

Flyplassen som ligger nærmest er Mannheim (MHG). Herfra er det bare 44,8 km til sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du også fly til Frankfurt (FRA-Frankfurt Internasjonale), som ligger 52,3 km unna.

Om du heller vil ta tog, kan du dra til Michelstadt stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Michelstadt, DE?

I 2020 har vi 522 feriehus du kan velge blant i nærheten av Michelstadt. Med blant annet 132 Bungalower og 25 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Michelstadt finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Bungalower i Michelstadt?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 132 Bungalower i Michelstadt. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Michelstadt, finner du:

  • Hus: 25 selvforsynte ferieboliger
  • Leiligheter/sameie: 238 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 132 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Michelstadt?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 55 ferieboligene med basseng vi har i Michelstadt. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.