Hvor bør jeg bo ved Museum Østjylland, Grenaa?

I 2019 har vi 1 208 feriehus du kan velge blant i nærheten av Museum Østjylland. Med blant annet 1 163 Hus og 44 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Museum Østjylland finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Museum Østjylland?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Museum Østjylland – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Grenå Strand: 72 ferieboliger
 • Øer Strand: 183 ferieboliger
 • Egsmark Strand: 160 ferieboliger
 • Handrup Strand: 205 ferieboliger
 • Vibæk Strand: 105 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Hus nær Museum Østjylland?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 1 163 Hus nær Museum Østjylland. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Museum Østjylland, finner du:

 • Ettromsleiligheter: 44 ferieboliger
 • Leiligheter/sameie: 44 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Museum Østjylland?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 108 ferieboligene med basseng vi har nær Museum Østjylland. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Museum Østjylland?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 1 208 ferieboliger med onlinebooking og 1 201 med øyeblikkelig bekreftelse nær Museum Østjylland. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Museum Østjylland!