Guide til reisemålet

Dra til Christiansburg med sitt operahus

Nyt blant annet opera når du drar til Christiansburg. Byen tiltrekker seg mange besøkende med et levende studentmiljø, nydelige hager og amerikanske fotballkamper. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Christiansburg

Leter du etter ting å gjøre i området? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og opplev alt det som gjør Christiansburg så unikt. Her er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum:

 • Christiansburg Aquatic Center (1 km)
 • Valhalla Vineyards (32,6 km)
 • Giles Country Club (34,9 km)
Natur

Få flotte naturopplevelser i Christiansburg

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Christiansburg et ypperlig sted å reise. Her er noen av områdets mest bergtakende severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • Dixie Caverns (24,8 km)
 • Jefferson nasjonalskog (28,5 km)
Transport

Transport i og rundt Christiansburg

Flyplassen som ligger nærmest er Roanoke, Virginia (ROA-Roanoke regionale flyplass). Herfra er det bare 44,1 km til sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Christiansburg, VA, US?

I 2019 har vi 123 feriehus du kan velge blant i nærheten av Christiansburg. Med blant annet 62 Hus og 45 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Christiansburg finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Christiansburg?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Christiansburg. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Christiansburg Aquatic Center: 105 ferieboliger
 • Bob White Covered Bridge: 59 ferieboliger
 • Giles County historiske samfunn: 63 ferieboliger
 • Villa Appalaccia vingård: 76 ferieboliger
 • Radford University: 124 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Christiansburg på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Christiansburg?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 62 Hus i Christiansburg. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Christiansburg, finner du:

 • Hytter: 45 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 45 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 45 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Townhouse og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Christiansburg?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 84 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Christiansburg. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.