Hvor bør jeg bo ved Camposol, Mazarron?

I 2019 har vi 30 feriehus du kan velge blant i nærheten av Camposol. Med blant annet 21 Villaer og 8 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Camposol finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Camposol?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Camposol. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Torre-Pacheco: 3 764 ferieboliger
  • Alhama Signature Golf: 586 ferieboliger
  • Velez slott: 601 ferieboliger
  • Águilas stasjon: 667 ferieboliger
  • Los Banos arkeologiske museum: 404 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Camposol på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Villaer i Camposol?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 21 Villaer i Camposol. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Camposol, finner du:

  • Hus: 8 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Camposol?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 27 ferieboligene med basseng vi har i Camposol. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.