Hvor bør jeg bo ved Camposol, Mazarrón?

I 2019 har vi 26 feriehus du kan velge blant i nærheten av Camposol. Med blant annet 18 Villaer og 7 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Camposol finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Camposol?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Camposol. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Condado de Alhama: 575 ferieboliger
  • Alhama Signature Golf: 572 ferieboliger
  • Velez slott: 576 ferieboliger
  • Águilas stasjon: 655 ferieboliger
  • Los Banos arkeologiske museum: 396 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Camposol på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Villaer i Camposol?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 18 Villaer i Camposol. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Camposol, finner du:

  • Hus: 7 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Camposol?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 24 ferieboligene med basseng vi har i Camposol. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.