Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Aurora

Opplev den unike karakteren til Aurora ved å bo i en feriebolig. Denne byen har noe for enhver. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Transport

Transportmuligheter i og rundt Aurora

Fly til New Bern, North Carolina (EWN-Craven regionale flyplass), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 35 km unna sentrum av byen.

Hvor bør jeg bo ved Aurora, NC, US?

I 2019 har vi 17 feriehus du kan velge blant i nærheten av Aurora. Med blant annet 14 Hus og 2 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Aurora finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Aurora?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Aurora. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Cypress Landing golfklubb: 34 ferieboliger
  • Pepsimuseet: 60 ferieboliger
  • New Bern Civic Theatre: 60 ferieboliger
  • B'nai Sholem Temple: 60 ferieboliger
  • Northwest Creek Marina: 74 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Aurora på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Aurora?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 14 Hus i Aurora. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Aurora, finner du:

  • Hytter: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 2 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Aurora?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 3 ferieboligene med basseng vi har i Aurora. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.