Hvor bør jeg bo ved Wiesern, Saalbach-Hinterglemm?

I 2019 har vi 83 feriehus du kan velge blant i nærheten av Wiesern. Med blant annet 82 Leiligheter/sameie og 82 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Wiesern finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Wiesern?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Wiesern. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Bruck-Fusch stasjon: 3 343 ferieboliger
  • Kitzbühel golfklubb: 3 388 ferieboliger
  • Saalbach-Hinterglemm skiområde: 3 390 ferieboliger
  • Kaprun Alpine Reservoirs: 3 210 ferieboliger
  • Kitzbühel tennisstadion: 3 368 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Wiesern på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Wiesern?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 82 Leiligheter/sameie i Wiesern. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Wiesern, finner du:

  • Ettromsleiligheter: 82 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Wiesern?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 72 ferieboligene med basseng vi har i Wiesern. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.