Guide til reisemålet

Dra til Fjällbacka med sin småbystemning

Opplev den unike karakteren til Fjällbacka ved å bo i en feriebolig. Den hyggelige lokalbefolkningen er noe av det besøkende setter stor pris på. Videre imponerer byen med flotte golfbaner og flotte restauranter. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Fjällbacka

Har du lyst å finne attraksjoner å besøke under oppholdet ditt? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og sjekk ut alt Fjällbacka har å by på. Dette er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger under 5 mil unna sentrum:

  • Fjällbacka golfklubb (5,5 km)
  • Nordens Ark (16,4 km)

Hvor bør jeg bo ved Fjällbacka, SE?

I 2019 har vi 137 feriehus du kan velge blant i nærheten av Fjällbacka. Med blant annet 124 Hus og 3 Bungalower, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Fjällbacka finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Fjällbacka?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Fjällbacka. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Fjällbacka golfklubb: 207 ferieboliger
  • Saltö naturreservat: 92 ferieboliger
  • Rabbalshede stasjon: 240 ferieboliger
  • Nordens Ark: 347 ferieboliger
  • Lysekil kirke: 429 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Fjällbacka på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Fjällbacka?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 124 Hus i Fjällbacka. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Fjällbacka, finner du:

  • Bungalower: 3 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 3 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 3 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Leiligheter/sameie og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Fjällbacka?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 6 ferieboligene med basseng vi har i Fjällbacka. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.