Guide til reisemålet

Dra til Pembroke med sitt operahus

Områdets opera og underholdning er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Pembroke. Det vakre landskapet er også noe de som reiser hit setter pris på. Byen kan dessuten by på vakker fjellutsikt, vakre turstier og flotte innsjøer. Ser du etter spesielle fasiliteter for ferien? Mange av ferieboligene våre har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Pembroke

Leter du etter de beste tingene å se og gjøre når du er i området? Ta en tur ut fra ferieboligen og sjekk ut alt det som gjør Pembroke så unikt. Dette er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 50 kilometer unna sentrum:

 • Giles Country Club (13,2 km)
 • Christiansburg Aquatic Center (27,1 km)
Natur

Opplev den fantastiske naturen i Pembroke

Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Pembroke et supert sted å reise. Her er noen av områdets mest praktfulle særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • Jefferson nasjonalskog (0,4 km)
 • Bluestone dyre- og naturreservat (29,2 km)
Transport

Transport i og rundt Pembroke

Fly til Roanoke, Virginia (ROA-Roanoke regionale flyplass), den nærmeste flyplassen, 52,9 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Pembroke, VA, US?

I 2019 har vi 59 feriehus du kan velge blant i nærheten av Pembroke. Med blant annet 37 Hus og 2 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Pembroke finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Pembroke?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Pembroke. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Cascade Falls: 76 ferieboliger
 • Giles County historiske samfunn: 61 ferieboliger
 • Bluestone dyre- og naturreservat: 65 ferieboliger
 • Radford University: 122 ferieboliger
 • Carilion Giles offentlige sykehus: 76 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Pembroke på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Pembroke?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 37 Hus i Pembroke. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Pembroke, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 2 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 14 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 14 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Pembroke?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 47 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Pembroke. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.