Guide til reisemålet

Vakre Paleokhora venter på deg med flotte fjell

Nyt blant annet interessante museer når du drar til Paleokhora. De som reiser hit setter stor pris på det avslappende mijøet i byen. Når du drar hit vil du dessuten få nydelige hager, avslappende spasentre og koselige kaffebarer. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Paleokhora

Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Paleokhora et ypperlig sted å reise. Dette er noen av områdets mest iøynefallende severdigheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Kedrodasos strand (11,7 km)
  • Elafonisi strand (13,4 km)
  • Samaria-ravinen (23,1 km)
  • Agia Roumeli-stranden (25,1 km)

Hvor bør jeg bo ved Paleokhora, GR?

I 2019 har vi 59 feriehus du kan velge blant i nærheten av Paleokhora. Med blant annet 16 Hus og 17 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Paleokhora finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Paleokhora?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 16 Hus i Paleokhora. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Paleokhora, finner du:

  • Villaer: 17 selvforsynte ferieboliger
  • Leiligheter/sameie: 15 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 3 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Paleokhora?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 16 ferieboligene med basseng vi har i Paleokhora. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.