Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Ceton

Oppdag den unike sjarmen til Ceton med en privat feriebolig som utgangspunkt. Denne byen har noe for enhver. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Ceton

Er du på jakt etter ting å gjøre når du er i byen? Ta en tur ut fra ferieboligen og opplev alt det som er så gøy med Ceton. Her er noen av de beste attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 5 mil fra sentrum av byen:

  • Aquaval-komplekset (11,7 km)
  • Hermelinens grønnsakskjøkken (31 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Ceton

Flyplassen som ligger nærmest er Le Mans (LME-Arnage). Den ligger 52 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Ceton, FR?

I 2019 har vi 46 feriehus du kan velge blant i nærheten av Ceton. Med blant annet 32 Hus og 9 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Ceton finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Ceton?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Ceton. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Aquaval-komplekset: 129 ferieboliger
  • Eglise Saint Maurice de Conflans-sur-Anille: 82 ferieboliger
  • Det store eiketreet: 129 ferieboliger
  • Église Saint Barthélémy à le Pin La Garenne: 137 ferieboliger
  • Condé-sur-Huisne stasjon: 130 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Ceton på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Ceton?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 32 Hus i Ceton. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Ceton, finner du:

  • Hytter: 9 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 9 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 9 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Ceton?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 3 ferieboligene med basseng vi har i Ceton. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.