Hvor bør jeg bo ved Kobarid, SI?

I 2018 har vi 125 feriehus du kan velge blant i nærheten av Kobarid. Med blant annet 57 leiligheter og 38 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Kobarid finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Kobarid?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Kobarid. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Kobarid krigsminnesmerke: 202 ferieboliger
 • Bohinj-sjøen: 353 ferieboliger
 • Venica and Venica: 142 ferieboliger
 • Arnoldstein stasjon: 536 ferieboliger
 • Chiusaforte stasjon: 62 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Kobarid på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Kobarid?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 57 leiligheter i Kobarid. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Kobarid, finner du:

 • Hus: 38 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 7 selvforsynte ferieboliger
 • Gårdshus: 4 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som gods og mye annet.

Kan jeg leie en feriebolig ved skibakkene i Kobarid?

Absolutt! Homeaway har 56 ferieboliger ved skibakkene til leie i Kobarid. Du har også mange andre muligheter i Kobarid og omegn, som:

 • Ved fjellet: 47 ferieboliger
 • I en landsby: 40 ferieboliger
 • På landsbygda: 35 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Kobarid?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 5 ferieboligene med sauna vi har i Kobarid. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Dra til Kobarid og opplev et område med vakre elver som venter på å bli utforsket

  Nyt områdets historie, museer og monumenter med en feriebolig i Kobarid. Det vakre landskapet er noe av det besøkende setter stor pris på. Videre imponerer byen med vakre turstier og et trivelig elveområde. Dersom du har lyst på litt bedre plass, bør du vurdere å leie en feriebolig. Mange av utleieboligene har internettilgang, air condition og kjøkken.

  Attraksjoner i og rundt Kobarid

  Har du tid til overs og lurer på hva du bør gjøre når du besøker Kobarid? Besøkende som er på leting etter kulturelle opplevelser i nærheten, kan ta turen til Kobarid krigsminnesmerke og Kluze festning eller få en lærerik kveld ved å dra til Ravelnik friluftsmuseum eller Tolmin museum. Ta en tur til herlige grønne lunger som Tolmin elvedal, Passo di Nevea og Soci-innsjøen. Og hvorfor ikke oppleve litt mer av området ved å ta en tur til Bovec Airield, Bovec golfklubb eller Kanin-fjellet skiområde?