Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Château-Chervix

Oppdag den unike sjarmen til Château-Chervix med en privat feriebolig som utgangspunkt. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Limoges katedral og St. Michel-des-Lions kirke er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Château-Chervix

Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, vil ikke Château-Chervix skuffe deg. Her er bare noen av områdets mest iøynefallende naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

 • Jardin de l'Eveche (26,2 km)
 • Champ de Juillet-parken (27 km)
 • Arboretet i Chamberet (29 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Château-Chervix

Flyplassen som ligger nærmest er Limoges (LIG-Limoges internasjonale flyplass). Den ligger 32,1 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, kan du vurdere å fly til Brive-la-Gaillarde (BVE – Brive – Vallée de la Dordogne), som ligger 51,2 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Château-Chervix, FR?

I 2019 har vi 55 feriehus du kan velge blant i nærheten av Château-Chervix. Med blant annet 26 Hus og 16 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Château-Chervix finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Château-Chervix?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Château-Chervix. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Limoges stasjon: 154 ferieboliger
 • Chateau de Chalucet: 170 ferieboliger
 • Limoges katedral: 153 ferieboliger
 • Vigeois stasjon: 299 ferieboliger
 • Pierre-Buffière stasjon: 179 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Château-Chervix på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Château-Chervix?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 26 Hus i Château-Chervix. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Château-Chervix, finner du:

 • Hytter: 16 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 16 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 16 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Gårdshus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Château-Chervix?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 23 ferieboligene med basseng vi har i Château-Chervix. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.