Hvor bør jeg bo ved Norrmalm, Stockholm?

I 2019 har vi 39 feriehus du kan velge blant i nærheten av Norrmalm. Med blant annet 38 Ettromsleiligheter og 36 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Norrmalm finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Norrmalm?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Norrmalm. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Hötorget: 301 ferieboliger
  • Casino Cosmopol, Stockholm: 300 ferieboliger
  • Norra Bantorget: 300 ferieboliger
  • Stockholm observatoriemuseum: 303 ferieboliger
  • Klara Kyrka: 301 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Norrmalm på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Ettromsleiligheter i Norrmalm?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 38 Ettromsleiligheter i Norrmalm. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Norrmalm, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 36 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Norrmalm?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 35 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Norrmalm. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.