Hvor bør jeg bo ved Antibes, FR?

I 2018 har vi 11 017 feriehus du kan velge blant i nærheten av Antibes. Med blant annet 7 800 Leiligheter/sameie og 1 466 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Antibes finner du på HomeAway.

Hvilket område er best å bo i når man reiser til Antibes?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over områdene i Antibes med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Port of Nice: 1 546 ferieboliger
 • Haut de Cagnes: 114 ferieboliger
 • Gamlebyen: 1 511 ferieboliger
 • La Bocca: 668 ferieboliger
 • Mont Boron: 926 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre områder.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Antibes?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Antibes. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Antibes Land: 13 976 ferieboliger
 • Antibes (JLP-Juan Les Pins jernbanestasjon): 14 287 ferieboliger
 • Juan les Pins Palais des Congres: 14 337 ferieboliger
 • Antibes Juan-les-Pins stasjon: 14 244 ferieboliger
 • Antibes stasjon: 14 200 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Antibes på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Antibes?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 7 800 Leiligheter/sameie i Antibes. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Antibes, finner du:

 • Villaer: 1 466 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 1 073 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 27 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Husvogner/campingvogner og mye annet.

Kan jeg leie en feriebolig strand i Antibes?

Absolutt! Homeaway har 4 682 ferieboliger strand til leie i Antibes. Du har også mange andre muligheter i Antibes og omegn, som:

 • Golfbane: 4 633 ferieboliger
 • I sentrum: 3 412 ferieboliger
 • Landsby: 1 669 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Antibes?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 4 009 ferieboligene med basseng vi har i Antibes. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Ferie i Antibes

  Nydelige strender, aktiviteter for store og små, kulturelle perler og deilig mat gjør Antibes til et populært reisemål. Antibes er en kommune og by som ligger midt mellom Nice og Cannes på den franske rivieraen. Byen er den tredje største på Cote d’Azur og har vokst sammen med nabobyen Juan-les-Pins. Til sammen har de to byene nærmere 80.000 innbyggere. Med et deilig middelhavsklima, kunstskatter, yrende natteliv og langgrunne strender vil både barnefamilier, vennegjenger og par kose seg på en ferie i Antibes. Lei en feriebolig i Antibes med HomeAway i dag!

  Severdigheter i nærheten av ditt feriehus i Antibes

  Den franske riviera er kjent for et stort utvalg severdigheter, og med en leilighet i Antibes er det kort vei til nærmeste opplevelse. For de kunstinteresserte ligger Picasso-museet rett ved havnen. I 1946 bodde Pablo Picasso i det gamle slottet Chateau Grimaldi, hvor han malte flere av sine mesterverk. I dag finner du forskjellige malerier, tegninger, skisser og keramikkarbeider av Picasso i museet, som du kan besøke på din Antibes-ferie. Antibes er kjent som boltreplass for de rike og berømte, og i havnen Port Vauban ligger både luksusyachter og eksklusive motebutikker på rekke og rad. Men byen består også av så mye mer. Ta en rusletur gjennom den sjarmerende gamlebyen, med trange, svingete gater, hyggelige restauranter og små koselige butikker. I det kulturelle hjertet av byen finner du også et vakkert kirketårn fra 1100-tallet og Antibes-katedralen. For nydelig utsikt over havet bør du dra ut til spissen av odden Cap d’Antibes, som ligger sør for Antibes og Juan-les-Pins. Her ligger flere flotte luksusvillaer, samt den botaniske hagen, Jardin Thuret. På odden ligger også Napoleon-museet, med malerier og skulpturer tilknyttet Napoleon. Fra terrassen i fortet har du en fantastisk utsikt over havet.

  Fritidsaktiviteter i nærheten av din leilighet i Antibes

  Med et feriehus i Antibes har du frihet til å gjøre det du vil, når du måtte ønske. Både i og rundt byen er det masse aktiviteter for store og små. Reiser du med barn vil de elske parken la Pinede, som ligger rett ved stranden i Juan-les-Pins. Høye furutrær gjør parken sval og rolig, perfekt for en gåtur. Med klassiske lekeapparater, karusell, og radiobiler, kan barna kose seg i timevis. For de som er glad i havet ligger Marineland rett utenfor Antibes. Her kan du se pingviner, haier, isbjørner og sjøløver. I tillegg har parken ulike show, med blant annet morsomme delfiner og vakre spekkhoggere. Ved siden av Marineland ligger vannlandet Aquasplash, og fornøyelsesparken Kid’s Island, begge fullspekket av attraksjoner og perfekt for barna. Antibes er kjent for sine flotte og barnevennlige strender med klart, deilig vann. I nabobyen Juan-les-Pins er det som regel flere folk på strendene, men til gjengjeld er tilbudet av vannsportaktiviteter, som vannski og jetski, klart størst her. Har du lyst å lære noe nytt og være litt aktiv på din ferie i Antibes finnes det ulike skoler som tilbyr dykkerkurs og surfetimer. Du kan også dra på havfiske, lære å seile, eller prøve paragliding. Valget er ditt!

  Spis & drikk på ferie i Antibes

  Kjøkkenet på den franske riviera består naturlig nok av en god del fisk og sjømat. På en ferie i Antibes kan du velge mellom mye god fisk, alt fra breiflabb til sardiner, som kan tilberedes på en mengde ulike måter. Området er også kjent for sine smakfulle, solmodne grønnsaker. En klassisk rett i Antibes er helstekt dourade, som er en middelhavsfisk, med grønnsakstuingen ratatouille. Reker, kreps og hummer er også en selvfølge i det antibske kjøkkenet, i tillegg til skjell og blekksprut. En klassisk kamskjellrett fra Antibes lages med sitron, hvitløk og god olivenolje, og serveres med bagett og ansjospasta. Provence er kjent for sine mange vingårder og fremstiller mange viner som er ment å drikkes unge. Provence-vinene assosieres ofte med sommer, for eksempel de friske rosévinene. I tillegg lages det kraftige rødviner, som tåler lang lagring, så her finner du noe for en hver smak.

  Shopping & kultur i nærheten av din ferieleilighet i Antibes

  Antibes er et shoppingparadis, enten du er på jakt etter eksklusive moteklær eller lokale, håndlagede produkter. På en Antibes-ferie bør du besøke gamlebyen hvor du finner det lokale markedet, Marche Provencal. Her får du kjøpt solmoden frukt, duftende blomster og deilige såper. Spaser rundt og nyt alle fargene og luktene, samt den bekymringsfrie atmosfæren. Ønsker du å kjøpe ekte provencalske og lokalproduserte matvarer bør du legge turen til Cours Massena markedet. Her bugner det av krydder og urter, kjøtt og fisk, honning, frukt og grønnsaker. Kjøper du råvarene her og lager lunsjen selv blir resultatet deilig provencalsk. Et kulturelt høydepunkt i Antibes-området er den årlige jazzfestivalen i Juan-les-Pins i juli. Her har de fleste store jazzmusikerne opptrådd gjennom årene. Besøker du festivalen på din ferie i Antibes kan du nyte jazzmusikk i verdensklasse.

  Sightseeing i og rundt Antibes

  Er du på utkikk etter ting å gjøre når du er i området? Ta en tur ut fra ferieboligen og opplev alt det som gjør Antibes så unikt. Her er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 5 mil fra sentrum av byen:

  • Marineland Antibes (3,8 km)
  • Antibes Land (3,7 km)
  • Biot golfklubb (4 km)
  • NautiPolis Complexe Aquatique (6,8 km)
  • Cannes-Mougins golfklubb (7,4 km)
  • Opio Valbonne golfklubb (10,5 km)

  Gjennomsnittsværet for ulike sesonger i Antibes

  Dersom sommeraktiviteter står høyt på listen din, er juli, august, september og oktober de varmeste månedene med en gjennomsnittstemperatur på 26 grader.

  Utforsk strendene og andre trekk ved naturen i Antibes

  Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Antibes et supert sted å reise. Her er bare noen av områdets mest bergtakende særegenheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Juan-les-Pins strand (1,6 km)
  • Parc du Chateau (18,5 km)
  • Pinede hage (1,7 km)
  • Plage de la Salis (1,9 km)
  • Parc Exflora (2,2 km)
  • Bouddha strand (2,6 km)