Guide til reisemålet

Dickson og området rundt venter på deg med sitt operahus

Områdets opera og teatre er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Dickson. Det vakre landskapet er noe av det besøkende setter stor pris på. Videre imponerer byen med hyggelige kaféer og flotte skoger. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Dickson

Har du lyst å finne attraksjoner å besøke under oppholdet ditt? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og sjekk ut alt Dickson har å by på. Her er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger under 50 kilometer unna sentrum:

  • Greystone golfklubb (8,7 km)
  • Grinder's Switch vingård (34,2 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Dickson

Flyplassen som ligger nærmest er Nashville, Tennessee (BNA-Nashville internasjonale flyplass). Herfra er det bare 68,8 km til sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Dickson, TN, US?

I 2019 har vi 19 feriehus du kan velge blant i nærheten av Dickson. Med blant annet 9 Hus og 7 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Dickson finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Dickson?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Dickson. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Greystone golfklubb: 38 ferieboliger
  • Clement jernbanehotellmuseum: 31 ferieboliger
  • The Renaissance Center: 33 ferieboliger
  • Canoe Music City: 2 114 ferieboliger
  • Cheatham County Courthouse: 2 238 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Dickson på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Dickson?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 9 Hus i Dickson. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Dickson, finner du:

  • Hytter: 7 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 7 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 7 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Dickson?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 2 ferieboligene med basseng vi har i Dickson. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.