Guide til reisemålet

Omgivelsene rundt Probstzella med vakker natur venter på å bli utforsket

Oppdag den unike sjarmen til Probstzella med en privat feriebolig som utgangspunkt. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Probstzella

Håper du å finne severdigheter å utforske når du er i byen? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og opplev alt det som gjør Probstzella så unikt. Her er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger under 5 mil unna sentrum:

 • Feenes grotter i Saalfeld (9,7 km)
 • Badehaus Masserberg (29,5 km)
 • Masserberg skiheis (29,5 km)
Natur

Få flotte naturopplevelser i Probstzella

Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, vil du få den perfekte ferien i Probstzella. Dette er noen av områdets mest bemerkelsesverdige særegenheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

 • Talsperre Bleiloch (23,7 km)
 • Bad Steben spa (27,6 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Probstzella

Flyplassen som ligger nærmest er Hof (HOQ-Hof-Plauen). Herfra er det bare 45,1 km til sentrum. Dersom du ikke finner et passende fly, er det også mulig å fly til Erfurt (ERF), som ligger 55,6 km unna.

Dersom du foretrekker å ta tog, er Probstzella stasjon, Unterloquitz stasjon og Lichtentanne stasjon de største stasjonene i området.

Hvor bør jeg bo ved Probstzella, DE?

I 2019 har vi 126 feriehus du kan velge blant i nærheten av Probstzella. Med blant annet 42 Hus og 62 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Probstzella finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Probstzella?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Probstzella. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Unterloquitz stasjon: 271 ferieboliger
 • Probstzella stasjon: 285 ferieboliger
 • Kronach stasjon: 255 ferieboliger
 • Steinach (Thür) Süd stasjon: 335 ferieboliger
 • Stadtpark: 216 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Probstzella på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Probstzella?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 42 Hus i Probstzella. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Probstzella, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 62 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 5 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 10 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Probstzella?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 4 ferieboligene med basseng vi har i Probstzella. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.