Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Dassel

Oppdag den unike sjarmen til Dassel med en privat feriebolig som utgangspunkt. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Transport

Transport i og rundt Dassel

Fly til Kassel (KSF-Calden), den nærmeste flyplassen, som ligger 47,4 km fra sentrum av byen.

Hvor bør jeg bo ved Dassel, DE?

I 2019 har vi 60 feriehus du kan velge blant i nærheten av Dassel. Med blant annet 20 Hus og 34 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Dassel finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Dassel?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Dassel. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Roemer- und Pelizaeus-Museum: 246 ferieboliger
  • Lödingsen stasjon: 176 ferieboliger
  • Museum Helmarshausen: 230 ferieboliger
  • Emmerthal S-Bahn-stasjon: 312 ferieboliger
  • St. Jacobi-kirken: 265 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Dassel på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Dassel?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 20 Hus i Dassel. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Dassel, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 34 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 3 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 3 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Dassel?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 2 ferieboligene med basseng vi har i Dassel. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.