AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Sainte-Croix-en-Jarez

Oppdag den unike sjarmen til Sainte-Croix-en-Jarez med en privat feriebolig som utgangspunkt. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Temple d'Auguste et de Livie og Theatre Antique er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Sainte-Croix-en-Jarez

Leter du etter ting å gjøre når du er i byen? Ta en tur ut fra ferieboligen og opplev alt som gjør Sainte-Croix-en-Jarez til et så morsomt sted å feriere. Her er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 5 mil fra sentrum av byen:

  • Saint-Martin la Plaine zoologiske hage (9 km)
  • Domaine George Vernay (9,7 km)
  • E. Guigal (12,7 km)
  • Saint-Etienne Golf Club (22,2 km)
  • Domaine du Golf Saint Clair (23,5 km)
  • Peaugres safari (24,5 km)
Transport

Transport i og rundt Sainte-Croix-en-Jarez

Flyplassen som ligger nærmest er Saint-Etienne (EBU-Saint-Etienne - Loire internasjonale flyplass). Den ligger 28,3 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, kan du også fly til Lyon (LYS-Saint-Exupery), som ligger 42,1 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Saint-Paul en Jarez, FR?

I 2020 har vi 99 feriehus du kan velge blant i nærheten av Saint-Paul en Jarez. Med blant annet 44 Hus og 43 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Saint-Paul en Jarez finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Saint-Paul en Jarez?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 44 Hus i Saint-Paul en Jarez. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Saint-Paul en Jarez, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 43 selvforsynte ferieboliger
  • Hus på landet/gods: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 44 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Husvogner/campingvogner og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Saint-Paul en Jarez?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 11 ferieboligene med basseng vi har i Saint-Paul en Jarez. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.