Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Nexon

Nyt blant annet monumenter når du drar til Nexon. Denne byen har noe for enhver. St. Michel-des-Lions kirke og Limoges katedral er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Nexon

Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Nexon et supert sted å reise. Dette er et par av områdets mest praktfulle severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Jardin de l'Eveche (18,1 km)
  • Champ de Juillet-parken (18,7 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Nexon

Fly til Limoges (LIG-Limoges internasjonale flyplass), den nærmeste flyplassen, som ligger 20,8 km fra sentrum av byen.

Om du heller vil ta tog, er hovedstasjonen Nexon stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Nexon, FR?

I 2019 har vi 93 feriehus du kan velge blant i nærheten av Nexon. Med blant annet 31 Hus og 18 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Nexon finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Nexon?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Nexon. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Nexon stasjon: 259 ferieboliger
  • Chateau de Nexon: 277 ferieboliger
  • Limoges stasjon: 157 ferieboliger
  • Chateau de Chalucet: 171 ferieboliger
  • Limoges katedral: 155 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Nexon på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Nexon?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 31 Hus i Nexon. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Nexon, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 18 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 21 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Nexon?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 41 ferieboligene med basseng vi har i Nexon. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.