Guide til reisemålet

Korfu venter på deg med sin avslappende stemning

Strendene og de fantastiske omgivelsene vil garantert gjøre turen til Korfu uforglemmelig. Det avslappende mijøet er noe av det besøkende setter stor pris på. Videre imponerer byen med herlige båtturer og hyggelige kaféer. En feriebolig kan gjøre oppholdet ditt komplett. Mange av boligene har både kjøkken og vaskerom.

Vær

Været i Korfu

Reisende liker veldig godt at Korfu er så bra for boating. Dersom du planlegger ferien ut i fra været, er juli, august, juni og september de varmeste månedene, med temperaturer på rundt 31 grader.

Natur

Utforsk strendene og andre trekk ved naturen i Korfu

Korfu er kjent for sjøutsikten og sandstrendene. Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Korfu et supert sted å reise. Dette er et par av områdets mest bergtakende severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Pelekas strand (3,7 km)
  • Glyfada strand (4,4 km)
  • Myrtiotissa strand (5,1 km)
  • Museøya (5,2 km)
  • Agios Gordios strand (5,8 km)
  • Korfu offentlige park (6,5 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Korfu

Fly til Korfu (CFU-Ioannis Kapodistrias), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 4,9 km unna sentrum av byen.

Hvor bør jeg bo ved Korfu?

I 2019 har vi 2 062 feriehus du kan velge blant i nærheten av Korfu. Med blant annet 884 Villaer og 336 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Korfu finner du på HomeAway.