Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Regenstauf

Oppdag den unike sjarmen til Regenstauf med en privat feriebolig som utgangspunkt. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Transport

Transport i og rundt Regenstauf

Dersom du reiser med tog, kan du dra til Regenstauf stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Regenstauf, DE?

I 2019 har vi 99 feriehus du kan velge blant i nærheten av Regenstauf. Med blant annet 8 Hus og 82 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Regenstauf finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Regenstauf?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Regenstauf. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Regenstauf stasjon: 145 ferieboliger
  • Perkam stasjon: 74 ferieboliger
  • Saal (Donau) stasjon: 93 ferieboliger
  • Sünching stasjon: 87 ferieboliger
  • Weltenburg kloster: 107 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Regenstauf på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Regenstauf?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 8 Hus i Regenstauf. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Regenstauf, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 82 selvforsynte ferieboliger
  • Hus på landet/gods: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 82 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Husvogner/campingvogner og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Regenstauf?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 86 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Regenstauf. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.