Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Bodenwoehr

Opplev den unike karakteren til Bodenwoehr ved å bo i en feriebolig. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Bodenwoehr

Foretrekker du å ta tog, kan du ta turen til Bodenwöhr stasjon eller Bodenwöhr Nord stasjon og utforske byen derfra.

Hvor bør jeg bo ved Bodenwoehr, DE?

I 2019 har vi 102 feriehus du kan velge blant i nærheten av Bodenwoehr. Med blant annet 24 Hus og 69 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Bodenwoehr finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Bodenwoehr?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Bodenwoehr. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Bodenwöhr stasjon: 183 ferieboliger
  • Luhe-Wildenau stasjon: 99 ferieboliger
  • Pfreimd stasjon: 123 ferieboliger
  • Donau kjøpesenter: 128 ferieboliger
  • Brückturm-Museum: 128 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Bodenwoehr på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Bodenwoehr?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 24 Hus i Bodenwoehr. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Bodenwoehr, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 69 selvforsynte ferieboliger
  • Skihytter: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 69 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Husvogner/campingvogner og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Bodenwoehr?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 2 ferieboligene med basseng vi har i Bodenwoehr. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.