Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Magny-en-Vexin

Opplev den unike karakteren til Magny-en-Vexin ved å bo i en feriebolig. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Magny-en-Vexin

Håper du på å finne attraksjoner å besøke i byen? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og sjekk ut alt det som gjør Magny-en-Vexin så unikt. Dette er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 50 kilometer unna sentrum:

 • Villarceaux golf (6,9 km)
 • Boucles de Seine golfbane (12,9 km)
 • Cergy Pontoise rekreasjonsøy (24,1 km)
Natur

Opplev den fantastiske naturen i Magny-en-Vexin

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil ikke Magny-en-Vexin skuffe deg. Her er noen av områdets mest iøynefallende særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • Claude Monets hage i Giverny (20,4 km)
 • Parkdalen (21 km)
Transport

Transport i og rundt Magny-en-Vexin

Fly til Paris (BVA-Beauvais), den nærmeste flyplassen, 41,1 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du vurdere å fly til Rouen (URO-Rouen - Seine Valley), som ligger 50,6 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Magny-en-Vexin, FR?

I 2019 har vi 53 feriehus du kan velge blant i nærheten av Magny-en-Vexin. Med blant annet 31 Hus og 8 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Magny-en-Vexin finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Magny-en-Vexin?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Magny-en-Vexin. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Aventure Land: 205 ferieboliger
 • Saint-Germain-en-Laye Achères – Grand Cormier stasjon: 6 362 ferieboliger
 • Claude Monets hage i Giverny: 196 ferieboliger
 • Impresjonismemuseum: 196 ferieboliger
 • Conflans-Sainte-Honorine Conflans-Fin-d'Oise stasjon: 6 202 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Magny-en-Vexin på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Magny-en-Vexin?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 31 Hus i Magny-en-Vexin. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Magny-en-Vexin, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 8 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 10 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 10 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Magny-en-Vexin?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 5 ferieboligene med basseng vi har i Magny-en-Vexin. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.