Hvor bør jeg bo ved Provinsen Cuneo, IT?

I 2018 har vi 585 feriehus du kan velge blant i nærheten av Provinsen Cuneo. Med blant annet 251 Leiligheter/sameie og 250 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Provinsen Cuneo finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære reisemålene i Provinsen Cuneo?

Det finnes mange flotte steder å besøke i Provinsen Cuneo, enten du skal på lang ferie eller bare vil ta en helgetur. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære reisemålene de følgende:

 • Alba: 342 ferieboliger
 • Barolo: 255 ferieboliger
 • Belvedere Langhe: 190 ferieboliger
 • Neive: 328 ferieboliger
 • Mondovi: 157 ferieboliger

HomeAway gir deg muligheten til å oppdage mange andre populære reisemål i Provinsen Cuneo! Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger på andre populære reisemål.

Hvilke er de viktigste byene man bør oppleve i Provinsen Cuneo?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over byene i Provinsen Cuneo med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for det perfekte urbane avbrekket!

 • Alba: 342 ferieboliger
 • Barolo: 255 ferieboliger
 • Belvedere Langhe: 190 ferieboliger
 • Neive: 328 ferieboliger
 • Mondovi: 157 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre byer.

Er det mulig å finne ferieboliger i nærheten når jeg flyr til Provinsen Cuneo?

Ja, selvfølgelig! Utleierne våre tilbyr et stort utvalg av selvforsynte ferieboliger nær flyplassene. Blant flyplassene med et bredt utvalg av selvforsynte ferieboliger i Provinsen Cuneo, finner du:

 • Cuneo (CUF-Levaldigi): 249 selvforsynte ferieboliger
 • Turin (ZTC-Turin busstasjon): 668 selvforsynte ferieboliger
 • Albenga (ALL-Villanova d'Albenga internasjonale flyplass): 2 477 selvforsynte ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du leter etter ferieboliger i nærheten av andre flyplasser.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Provinsen Cuneo?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder å besøke i Provinsen Cuneo. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av, om det så er en lang ferie eller bare en helgetur, de følgende:

 • Fossano Maddalene stasjon: 256 ferieboliger
 • Costigliole Saluzzo stasjon: 144 ferieboliger
 • Mondovì stasjon: 300 ferieboliger
 • Moretta stasjon: 120 ferieboliger
 • Busca stasjon: 145 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Provinsen Cuneo på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bare skriv inn reisemålet du vil til i søkefeltet vårt, så får du frem en rekke ferieboliger som burde friste.

Ferie i Cuneo

Unn deg et suverent ferieopphold i Cuneo. Hvis du i samme slengen leier et feriehus, vil du kunne dra fordeler av den totale friheten som medfølger et feriehus. Ta med deg alle dine kjære og lev i sus og dus i fagert italiensk landskap.

Cuneos beliggenhet

Cuneo befinner seg i den anerkjente regionen Piemonte, helt vest i Italia ved den franske grense. Byen er tilgjengelig fra Torino med tog. Selv om regionen ikke har noen kystlinje, er ikke Middelhavet langt unna. Cuneo er en svært gammel by fra 1198, og har siden den gang stått i sentrum for en rekke forskjellige begivenheter. Når du leier feriehus i Cuneo, har du et glimrende utgangspunkt til å tilbringe rolige, dog interessante dager i et historisk og flott landskap.

Severdigheter i Cuneo

Hvis du lurer på hva som er verdt å se når du leier et feriehus i Cuneo, er denne lista lang. Torget som ligger midt i byen ved navn Piazza Galimberti, er et svært sjarmerende torg, hvor det hver tirsdag morgen finnes et stort marked. Torget kan også by på museer av historisk og arkeologisk karakter. I byen finnes også flere kirker, parker og selv byens togstasjon er alle ting som er verdt å få med seg. Trask rundt i fortryllende gater og bli bergtatt av denne italienske småbyen.

Fritidsmuligheter i Cuneo

Cuneo ligger helt inntil de maritime alper, og kan med dette tilby en mengde fritidsaktiviteter. På sommerstid kan man vandre rundt i nasjonalparker med spektakulære fosser, innsjøer og et svært rikt dyre- og fugleliv. På vinterstid egner Alpene seg veldig godt til alpin og snowboard. Oppe i fjellene kan du også utforske huler, hvor en guide tar deg ned til underjordiske sjøer og elver. Lei ferieleilighet i Cuneo for en begivenhetsrik og avslappende ferie.