Guide til reisemålet

Kalyves og området rundt venter på deg med sin småbystemning

Strendene og de vakre omgivelsene gjør Kalyves så innbydende for sine besøkende. Den hyggelige lokalbefolkningen og de fotgjengervennlige gatene er veldig populært blant byens besøkende. Videre har byen dessuten både flotte restauranter og spennende butikker. Den venetianske havnen og Khaniá fyrtårn er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Kalyves

Håper du på å finne ting å gjøre under oppholdet ditt? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og utforsk alt det som gjør Kalyves så unikt. Her er noen av de beste attraksjonene å utforske, som alle ligger mindre enn 50 kilometer unna sentrum:

 • Oliventremonumentet i Samonas (6,8 km)
 • Volos Shelter (13,5 km)
Vær

Gjennomsnittsværet for ulike sesonger i Kalyves

Dersom du planlegger ferien ut i fra været, er juli, august, juni og september de varmeste månedene, med temperaturer på rundt 30 grader.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Kalyves

Besøkende elsker Kalyves på grunn av strendene og sjøutsikten. Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Kalyves det perfekte reisemål. Dette er et par av områdets mest bergtakende naturopplevelser, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • Seitan Limania-stranden (11,3 km)
 • Volos Shelter (13,5 km)
 • Kalathas-stranden (13,8 km)
 • Georgioupolis strand (14,6 km)
 • Koum Kapi-stranden (15 km)
 • Khaniá kommunale hage (15 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Kalyves

Flyplassen som ligger nærmest er Khania (CHQ – Ioannis Daskalogiannis). Den ligger 10,2 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Kalyves, GR?

I 2019 har vi 1 427 feriehus du kan velge blant i nærheten av Kalyves. Med blant annet 818 Villaer og 224 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Kalyves finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Villaer i Kalyves?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 818 Villaer i Kalyves. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Kalyves, finner du:

 • Hus: 224 selvforsynte ferieboliger
 • Leiligheter/sameie: 321 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 12 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Kalyves?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 887 ferieboligene med basseng vi har i Kalyves. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.