AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Bacolod

Områdets katedral og festivaler er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Bacolod. Byen ønsker sine besøkende velkommen med spennende butikker, flotte restauranter og et rikt dyreliv. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Bacolod

Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Bacolod et ypperlig sted å reise. Dette er noen av områdets mest bergtakende særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Inampulagan Island (36 km)
  • Guimaras Island (41,8 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Bacolod

Fly til Bacolod (BCD-New Bacolod - Silay), den nærmeste flyplassen, som ligger 16,7 km fra sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du også fly til Iloilo (ILO-Iloilo internasjonale flyplass), som ligger 57,7 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Bacolod, PH?

I 2020 har vi 24 feriehus du kan velge blant i nærheten av Bacolod. Med blant annet 11 Hus og 5 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Bacolod finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Bacolod?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 11 Hus i Bacolod. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Bacolod, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 5 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 4 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Bacolod?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 8 ferieboligene med basseng vi har i Bacolod. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.