Hvor bør jeg bo ved Kona Hawaiian Resort, Holualoa?

I 2019 har vi 53 feriehus du kan velge blant i nærheten av Kona Hawaiian Resort. Med blant annet 31 Leiligheter/sameie og 18 Resorter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Kona Hawaiian Resort finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Kona Hawaiian Resort?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Kona Hawaiian Resort – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Keauhou: 1 825 ferieboliger
 • Kona Palisades: 182 ferieboliger
 • Kahaluu Bay: 693 ferieboliger
 • Alli Heights: 205 ferieboliger
 • Keauhou Mauka: 23 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie nær Kona Hawaiian Resort?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 31 Leiligheter/sameie nær Kona Hawaiian Resort. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Kona Hawaiian Resort, finner du:

 • Resorter: 18 ferieboliger
 • Hoteller: 3 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Kona Hawaiian Resort?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 46 ferieboligene med basseng vi har nær Kona Hawaiian Resort. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Kona Hawaiian Resort?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 53 ferieboliger med onlinebooking og 22 med øyeblikkelig bekreftelse nær Kona Hawaiian Resort. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Kona Hawaiian Resort!