Guide til reisemålet

Dra til Kalamazoo med sine teatre

Nyt områdets interessante museer, teatre og underholdning med en feriebolig i Kalamazoo som base. Byen ønsker sine besøkende velkommen med et levende studentmiljø, flotte restauranter og spennende butikker. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Kalamazoo

Er du på utkikk etter severdigheter å utforske i byen? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og opplev alt det som gjør Kalamazoo så unikt. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 50 kilometer unna sentrum:

 • Milham Park Golf Club (4,8 km)
 • Bittersweet skiområde (24,3 km)
 • Cheshire Hills golfbane (31,7 km)
Natur

Få flotte naturopplevelser i Kalamazoo

Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, vil ikke Kalamazoo skuffe deg. Her er noen av områdets mest bemerkelsesverdige særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • Portage Creek 200-årspark (6,9 km)
 • Fort Custer rekreasjonsområde (19,5 km)
Transport

Transport i og rundt Kalamazoo

Fly til Kalamazoo, Michigan (AZO-Kalamazoo-Battle Creek internasjonale flyplass), den nærmeste flyplassen, som ligger 6,2 km fra sentrum av byen.

Dersom du reiser med tog, er hovedstasjonen Kalamazoo Transportation Center.

Hvor bør jeg bo ved Kalamazoo, MI, US?

I 2019 har vi 245 feriehus du kan velge blant i nærheten av Kalamazoo. Med blant annet 156 Hus og 61 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Kalamazoo finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Kalamazoo?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Kalamazoo. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Western Michigan University (universitet): 69 ferieboliger
 • Milham Park Golf Club: 65 ferieboliger
 • Waldo Stadium (stadion): 70 ferieboliger
 • Kalamazoo College (universitet): 72 ferieboliger
 • Kalamazoo Institute of Arts (kunstskole): 72 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Kalamazoo på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Kalamazoo?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 156 Hus i Kalamazoo. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Kalamazoo, finner du:

 • Hytter: 61 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 61 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 61 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Leiligheter/sameie og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Kalamazoo?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 9 ferieboligene med basseng vi har i Kalamazoo. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.