Hvor bør jeg bo ved Plantières Queuleu, Metz?

I 2019 har vi 17 feriehus du kan velge blant i nærheten av Plantières Queuleu. Med blant annet 17 Leiligheter/sameie og 17 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Plantières Queuleu finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Plantières Queuleu?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Plantières Queuleu. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Metz (XZI-Lorraine SNCF-jernbanestasjon): 122 ferieboliger
  • Galaxie Mega Hall: 65 ferieboliger
  • Musee de la Cour d'Or: 64 ferieboliger
  • Amnéville Rombas-Clouange stasjon: 64 ferieboliger
  • Metz nord stasjon: 64 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Plantières Queuleu på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Plantières Queuleu?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 17 Leiligheter/sameie i Plantières Queuleu. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Plantières Queuleu, finner du:

  • Ettromsleiligheter: 17 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Plantières Queuleu?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 16 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Plantières Queuleu. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.