Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Saint-Dier-dʼAuvergne

Parkene og de vakre omgivelsene gjør Saint-Dier-dʼAuvergne så innbydende for sine besøkende. Denne byen har noe for enhver. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Saint-Dier-dʼAuvergne

Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Saint-Dier-dʼAuvergne et ypperlig sted å reise. Her er noen av områdets mest iøynefallende særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • La Catiche du Lac d'Aubusson d'Auvergne (11,6 km)
  • Parc Naturel Régional Livradois-Forez (15,2 km)
Transport

Transport i og rundt Saint-Dier-dʼAuvergne

Fly til Clermont-Ferrand (CFE-Clermont-Ferrand - Auvergne internasjonale flyplass), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 28,9 km unna sentrum av byen.

Hvor bør jeg bo ved Saint-Dier-dʼAuvergne, FR?

I 2019 har vi 54 feriehus du kan velge blant i nærheten av Saint-Dier-dʼAuvergne. Med blant annet 26 Hus og 9 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Saint-Dier-dʼAuvergne finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Saint-Dier-dʼAuvergne?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 26 Hus i Saint-Dier-dʼAuvergne. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Saint-Dier-dʼAuvergne, finner du:

  • Hytter: 9 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 9 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 9 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Skihytter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Saint-Dier-dʼAuvergne?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 15 ferieboligene med basseng vi har i Saint-Dier-dʼAuvergne. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.