Guide til reisemålet

Dra til Araitz med sine landlige omgivelser

Områdets historie og kultur er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Araitz. Reisende er særlig glad i byen fordi den har hyggelige kaféer, nydelige hager og et fantastisk uteliv, samt for det avslappende mijøet og den hyggelige lokalbefolkningen de finner her. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Araitz

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Araitz et supert sted å reise. Her er bare noen av områdets mest iøynefallende severdigheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Beteluko presa (2,6 km)
  • Txindoki (5,1 km)
  • Uzturre (13,9 km)
  • Naturparken i Urbasa og Andia (24,3 km)
  • Pagoeta naturpark (26,3 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Araitz

Fly til San Sebastian (EAS), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 39,6 km unna sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du vurdere å fly til Pamplona (PNA), som ligger 41,8 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Araitz, ES?

I 2019 har vi 59 feriehus du kan velge blant i nærheten av Araitz. Med blant annet 3 Hus og 6 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Araitz finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Araitz?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 3 Hus i Araitz. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Araitz, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 6 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 36 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 36 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Araitz?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 39 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Araitz. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.