Hvor bør jeg bo ved Stoney Creek Lagoons, Whistler?

I 2019 har vi 43 feriehus du kan velge blant i nærheten av Stoney Creek Lagoons. Med blant annet 4 Hus og 17 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Stoney Creek Lagoons finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Stoney Creek Lagoons?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Stoney Creek Lagoons – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Alpine Meadows: 35 ferieboliger
 • Whistler Blackcomb Ski Resort: 1 771 ferieboliger
 • Whistler Cay Estates: 962 ferieboliger
 • Upper Village: 1 432 ferieboliger
 • Nordic Estates: 248 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Hus nær Stoney Creek Lagoons?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 4 Hus nær Stoney Creek Lagoons. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Stoney Creek Lagoons, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 17 ferieboliger
 • Townhouse: 22 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Stoney Creek Lagoons?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 7 ferieboligene med basseng vi har nær Stoney Creek Lagoons. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Stoney Creek Lagoons?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 43 ferieboliger med onlinebooking og 28 med øyeblikkelig bekreftelse nær Stoney Creek Lagoons. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Stoney Creek Lagoons!