Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Alba de Tormes

Nyt blant annet interessante museer når du drar til Alba de Tormes. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Plaza Mayor og San Esteban nonnekloster er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Alba de Tormes

Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Alba de Tormes det perfekte reisemål. Her er noen av områdets mest praktfulle severdigheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

 • Jesuitas Park (19,3 km)
 • Calisto and Melibeas hage (19,7 km)
 • Alamedilla Park (20 km)
Transport

Transport i og rundt Alba de Tormes

Flyplassen som ligger nærmest er Salamanca (SLM-Matacan). Herfra er det bare 12,5 km til sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Alba de Tormes, ES?

I 2019 har vi 121 feriehus du kan velge blant i nærheten av Alba de Tormes. Med blant annet 11 Hus og 91 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Alba de Tormes finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Alba de Tormes?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Alba de Tormes. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Madres Carmelitas Descalzas og Museo Carmelitano Carmus: 200 ferieboliger
 • Santa Teresa-basilikaen: 181 ferieboliger
 • Castillo de la Mora Encantada.: 111 ferieboliger
 • San Benito kirke: 187 ferieboliger
 • Salamanca museum: 188 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Alba de Tormes på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Alba de Tormes?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 11 Hus i Alba de Tormes. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Alba de Tormes, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 91 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 9 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 9 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Alba de Tormes?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 20 ferieboligene med basseng vi har i Alba de Tormes. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.